Home Apps Events Сватбен органайзер
Сватбен органайзер icon

Сватбен органайзер

  • Сватбен органайзер poster Сватбен органайзер screenshot 1 Сватбен органайзер screenshot 2 Сватбен органайзер screenshot 3 Сватбен органайзер screenshot 4 Сватбен органайзер screenshot 5 Сватбен органайзер screenshot 6 Сватбен органайзер screenshot 7

The description of Сватбен органайзер

Предстои Ви сватба? Честито!
Не знаете какво да правите, от къде да започнете и как се организира сватба? Задавате си въпроса- Как да организирам моята сватба?
С приложението за организиране на сватба вие имате на едно място: таймер до сватбата, следване на сватбен списък със задачи, водене на бюджет за сватбата, водене на списък с гости, водене на списък за моминско парти, водене на списък за ергенско парти, покани за кумуве, покани за родители, покани за гости, сватбени игри, песни за първи сватбен танц, сватбени съвети и ще откриете в меню “Препоръчани” препоръчани фотографи, видеооператори, агенции, флорист, DJ и оркестър.
Всичко необходимо е събрано в сбатбения списък със задачи като задачите не са задължителни и може да изпълните, само тези които Вие искате.
Пожелаваме Ви спокойна организация и приказна сватба!
*”Сватбен Органайзер” – всички права запазени!
Show More

Info Update

Сватбен органайзер 1.1.71 Update 2020-10-03 Оправен бъг в списъка с гости свързан с неправилното изтриване на гост, когато е налице филтриране
0.0
0 total
5
4
3
2
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rating